oon koululla nuotintamassa. tekis mieli olla kotona nukkumassa, neulomassa tai jottain muuta kivvaa ja vähemmän koulumaista tekemässä. Ylleensä tykkään nuotintamisesta. Nyt en, koska tikkukanteleesta on niin ärsyttävän vaikee ottaa selvää, että mikä ääni siinä nyt olikaan se melodia-ääni ja mitkä kuuluu sointuun ja mitä kieltä se nyt pikkusen hipas sormellaan... Koitan saaha tän yhen biisin nyt valmiiks, ennenku luovutan tältä päivältä.

Illalla oon menossa kattoon "improteatteri tyhjän päällä" :n esitystä. Siinä soittaa ja näyttelee mun kavereita, joten sain oikein vip-lipun tillaisuuteen. Muuten ois pitäny maksaa 6 euroo, nyt saan jopa munkin ja siman kaupan päälle! Ne siis tekkee erilaisia kohtauksia siellä, joihin ylleisö saa keksiä aiheita, tapahtumapaikkoja tai tunnetiloja. Myös esitystyyliin saa vaikuttaa, vähä niinku se kuuluisa riparisketsi, jossa on kauniit ´ja rohkeet-versio yms. Sitte siinä on myös impromussiikki mukana, Hipsu ja Tase on muusikkoina siinä. Itekki mietin tuohon porukkaan menemistä, mutta aika ei riittäny. Kerran kävin harkoissa, ja se oli tosi hauskaa. Mutta on myös tosi kivvaa välillä mennä vaan kahtomaan ja kuuntelemmaan jottain.

Huomenna on yhet synttärinaamiaiset. Niihin aattelin mennä tylsästi keijuna, kun en oo parempaa keksiny. Sunnuntaina suuntaan Kisikselle pikavissiitille, maanantaina on siellä kokkous ja palaveri mun kesän nuorisotyöhommista seurakunnassa. Sitte tiistai-aamuna himoaikasin taas tänne, mussiikkianalyysiprojektien pallautukseen (johon tuo mun nuotinnosurakkaki liittyy).

No joo, jatkan vielä vähä aikaa nuottien naputtelemista konneelle ja sitte kottiin syömään. Tein eilen ekkaa kertaa elämässäni ihan ite porkkanalaatikkoo, joka vielä onnistu hyvin! Mustapippuria meni vähä reilusti, mutta onneks tykkään siitä, eikä se sitte kauheesti haitannu.