Kirjotan nyt vaan aika lyhyesti, kun puolelta pittää mennä hissiin soittamaan. Meillä on tännään koulussa jo perinteeks muodostunut (siis toista kertaa järjestettävä) hissimusiikkipäivä. Kaikki halukkaat sai siis ilmottautua hissiin soittamaan noin puoleks tunniks. Ite meen kyllä ensin puoleks tunniks yksin ja sit vielä Hipsun kans toinen mokoma. Mutta mikäs siinä, siellä on tosi hyvä akustiikka kanteleille yms ei-niin-kovaäänisille peleille.

Edellistä kirjotusta pittää taas vähä korjata; en nimittäin pääsekkään siihen Juha-näytelmään muusikoks, vaan meen säestämmään tanssijoita Kälviälle. Sen projektin piti alkaa jo tännään, mutta meitä muusikoita tartteeki vasta torstaina. Eli saan tällä viikolla vielä kaikki soittotunnit, jee!! Harmitti, ku piti niitä perua. Ens viikolta pittää joka tappauksessa perua kaikki, ku sillon ollaan siellä Kälviällä ma-ke. Torstaina oonki jo Viljandissa!

Ainii, ja nyt perjantaina oon iltajunalla menossa Kiuruveelle. Kerkeen olla siellä oikeestaan vaan lauantain, ku sunnuntaina pittää lähtee jo aamupäivästä ajelemmaan Ylivieskaan, jossa meillä on bändin kanssa keikka. Toinen vielä Sievissä iltapäivällä, ja illalla Kokkolaan junalla. Onneks äiti lupas lähtee sinne Ylivieskaan kyyihtemmään, niin ei tartte sillä superaikasella aamujunalla mennä ja sitte ihmetellä koko päivää siellä.

Yks ilonaihe tälle kevväälle on myös, että pääsen taas ainaki yheks viikonlopuks töihin Helsinkiin, sinne sammaan paikkaan missä syksylläki kävin. Ja Helsingin kaupunki makso ihan hyvin, nii että kesän rahotusongelmat vähä helpottaa. Voisin sinne kesälläki kuulemma mennä pariks viikoks jos haluisin. Sitä jäin vielä miettimmään, ku kiva olis välillä Kiuruveelläki olla.