Ens viikon lauantaina on seuriksella lähetysmyyjäiset, ja sitä varten ollaan tällä viikolla askarreltu. Ens torstaina sitte pietään leipomistalkoot. Mä aion myös leipoo pipareita, ja ehkä kaks piparitaloo, sen enempää en varmaan jaksa ja meillä on just kaks karkkirasiaa valmiiks pormestarilla. Sitte aattelin tehä joulupullia perjantaina illalla, lauantai-aamuks en ehkä uskalla jättää sitä nii ei tartte kauheen aikasin herätä.

Konsan sävellyskilpailu on loppusuoralla, viimenen pallautuspäivä on 1.12. Aluks aattelin osallistua siihen, sitte välillä päätin, että en osallistu. Nyt rupesin vielä viime tingassa jottain värkkäämään, mutta en tiiä tulleeko siitä ennää kalua näin noppeesti, varsinki kun viikonloppuna ei pääse koululle sibeliusta käyttämään ja ma ja ti on aika kiireisiä päiviä. No, jos ei mittään tuu aikaseks, niin ei se niin vakavaa oo. Tiiän kumminki monta koulukaveria, jotka osallistuu, jotka on paljo isommassa rahapulassa kun mä.

Nii että näissä merkeissä varmaan hujahtaa ens viikko. Muutama koulukeikka on sitte joulukuussa, eikä sen jälkeen ennää mittään ressattavvaa. Meillä ei oo ees välinäytteitä, ku on sitte kevväällä pitempi. Kerranki suhteellisen löysä joulukuu! 

Kokkolassa on lunta ja tuulee kovasti.