Tämä päivä on kulunu keikkojen lisäks leipoessa. Tehhään kummitädin synttäreille bebe-leivoksia, jotka on vähän mutkikkaita tehä mutta älyttömän hyviä. Eka tein taikinan, sitte voitelin vuuat, ja sit laitettiin taikina vuokiin ja paistettiin. Siinä kesti varmaan kaks ja puol tuntia, kun varsinki se taikinan laittaminen vuokiin on tarkkaa hommaa, ku se pittää laittaa vaan reunoille, eikä keskelle. Sitte huomenna tehhään semmonen vaniljakiisseli, mitä siihen keskelle laitettaan, ja sitte vielä päällimmäiseks sullaa suklaata. Mmm...

Tännään saatiin Vieremällä kahelta koululta kukkia. Toisella oli oikein valittu yläluokalta poika per soittaja, jotka tuli tuomaan meille ruusut. Ne oli ihan sulosia, eikä uskaltanu ihan kahtoo silmiin. Ja yhet tytöt ois pihalla halunnu näyttää meille majansa, mutta ei ehitty mennä kattomaan, ku oli niin kiire seuraavalle koululle. Tännään oli muutenki aika haipakkaa, ja meinas jo kunto loppua kesken. Onneks huomenna on ihan luksus-aamu, saahaan lähtee vasta vartin yli seittemän ajelemmaan Vieremän kautta Iisalmeen. Se onki tän viikon myöhäsin aamu.

Ihanaa on myös sunnuntaina mennä takasi Kokkolaan, ku sitte maanantaina varmaan nään taas paljo tuttuja, joita ei oo koko kesänä nähny, tai ainakkaan pitkään aikaan.