Oon lähössä kohta uimaan, eli kirjotan lyhyesti. Yritin eilen kirjottaa kunnolla, mutta en saanu sitä tänne lähetettyä, kun kone/netti temppuili.

Alkuviikko oli aika haipakkaa, ku Kajjaanilaiset jazzmuusikot oli täällä jazzprogehörhö Sakari Kukon kanssa, ja soitettiin taas yhessä. Muuten oli kivvaa, mutta volatasot nousi aina iltapäivää kohen niin, että tiistaina vähä ennen loppua sain ihan kunnon päänsäryn korvatulpista huolimatta. Onneks oli vaan kaks päivää ja vasta maaliskuussa seuraavan kerran yhessä soitellaan, sillon oon ehkä jo saanu ne pro-korvatulpat, jotka koulun kautta tilataan.

Maanantaina meillä oli pikkujoulut, jotka oli yhtäaikaa myös mun ja Tasen tuparit ja jälkimmäisen läksiäiset, kun se aikoo muuttaa pois. Tilalle tullee melko varmasti toinen koulukaveri, myös kitaristi mutta paljo rauhallisempi. Ootan jo innolla leppoisaa kevättä! (On Taseki oikeesti tosi mukava : )

Nyt loppuviikon aattelin ottaa rauhallisesti ja olla ressaamatta. En osallistukaan siihen sävellyskilpailuun, vaan leivon ja virkkaan myyjäisiin ja oon ollu oikein tyytyväinen päätökseeni. Kyllä sitä ehtii myöhemmin sävellellä ilman kilpailujaki.

Täälläki on oikein sopivasti lunta ja näyttää nätiltä. Opettelen jossain vaiheessa laittamaan tänne kuvia, niin sitte näätte myös Hipsun tekemän uskomattoman hienon piparitornitalon, joka koristaa meiän keittiötä.