Aattelin täälläki vähä mainostaa Kaustisen keikkojani, että ne jotka siellä sattuu olemaan nii voi tulla kuuntelemmaan mahollisuuksien mukkaan. Ja muut voi olla hengessä mukana.

Keikkoja ois siis seuraavanlaisesti:

Su 12.7. klo 21.30-22.30 Nyrjähdys, Pelimannitalon isotupa

Ma 13.7. klo 17.15.-17.30 Duo Kämmi, Soittosali

             klo 23-24 Nyrjähdys, Viinitupa

Ti 14.7. klo 10-11.30 Kanteleworkshop, Pelimannitalon isotupa

            klo 11.45-12 Nyrjähdys, Soittosali

            klo 15.00-16 AKO Allstars-konsertti (Piimäitikka) Musalukion sali

            klo 18-19 Duo Kämmi, Viinitupa

Ke 15.7. klo 12-13 Duo Kämmi, Viinitupa

           klo 14.30-15 Nyrjähdys, Juhlapiha

To 16.7. klo 10-11.30 Kanteleworkshop, Pelimannitalon isotupa

 

Sitte vähä lisäselvitystä näihin. Nyrjähdys on meiän koulun eli konservatorion bändi. Meitä on viis soittajaa ja vähä enemmän soittimia, mun vempaimien lisäks mm. haitari, viulu, laulua ja kitarointia. Soitetaan nykykansanmusiikkia, kappaleita ympäri Eurooppaa ja muutama omakin sävellys joukossa. 

Duo Kämmi on aika tuore tapaus. Soitetaan koulukaverini kanssa kaikkia meiän mielestä hyviä kappaleita, jotka liittyy jollain tavalla kansanmusiikkiin.  Ovat siis joko perinteisiä sävelmiä tai niitten tyylisiksi sävellettyjä. Soittimina mun kanteleitten ja sellon lisäks laulua, harmoonia, kehärumpua ja tinapilliä.

Piimäitikka on suomeks mä ja Ulla. Tuosta keikasta sain tietää vasta just äsken, ku sieltä konsertista oli muita perunu. Niinpä Ullan kans pelastettaan tilanne soittamalla jottain, mitä kohta ruvetaan harjottelemaan. Varmaan vanhaa ohjelmistoo enimmäkseen verestettään.

Nuo kanteleworkshopit pietään Ullan kans. Niihin saa kaikki tulla opettelemaan 5-kielisen kanteleensoiton alkeita. Sinne saa tulla yhtälailla lapset ja aikuset, eikä ommaa soitinta tartte olla mukana.

Semmoset festarit mulle on tulossa. Tiistai näyttää uhkaavan täyeltä, mutta onneks sillon on jo keretty vähä keikkailla, nii ei tartte mittään viimehetken reenejä pittää. Reenaus alotettaan perjantaina, ku matkataan kaikki Nurmekseen hääkeikalle. Siellä yhistettään kätevästi hääkeikkailu ja reenaus.

Eilen ja tännään muhun iski kauhee askarteluinnostus, ku siivosin töissä askarteluvälinekomeroo. Sieltä löyty vaikka mitä ihanaa, ja harmitti hirveesti, ku ei saanu ruveta kokkeilemmaan kaikkee. Onneks Ulla toi taas ihania lankoja Virosta, nii pääsin vähä virkkaamaan. Teen sille hartiahuivia, voisin vaikka laittaa kuvan siitä tänne kunhan kerkeen.